Шафа для визрівання м'яса
Холодильна шафа для сухої витримки м'яса, риби, сиру, ковбас. Завантаження: до 600 кг. Температура: 0 – +35 С Контроль вологості: 30 – 99 %.
Холодильна шафа для визрівання м'яса із вологістю до 85%. Температура: +1 – +25 С
Холодильна шафа для визрівання м'яса із вологістю до 85%. Температура: +1 – +25 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 140 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 80 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 60 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 35 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 20 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 140 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 80 кг. Температура: +1 - +22 С