- Опис
-
Огляд Коптильня електрична Helia Smocker 24
Коптильня Helia Smocker 24
Піч коптильня Helia Smocker 24
Завантаження камери: не більше: 14 кг.
Температура в камері: до 250 С.
Потужність: 1 кВт.
Внутрішні розміри камери: 350х420х290 мм.
Габаритні розміри: 450х450х350 мм.
Вага: 25 кг.
Модель: Helia Smocker 24
ПЕРЕВАГИ коптилень HELIA SMOCKER
Термообробка й копчення в одному робочому циклі.
Короткий час варіння і копчення.
Гаряче або холодне копчення при мінімальній димової навантаженні.
Ніякого перенесення рибного присмаку на м'ясо.
Термообробка без додавання жиру, тільки у власному соку, дуже смачно і низкокалорийно.
Можна обробляти як свіжі, так і глибокозаморожені продукти.
Відтавання замороженої копченого продукту в повному соку.
Риба і м'ясо після копчення в міні-коптильнях HELIA SMOKER можуть зберігатися в холодильній шафі, проходити вакуумну упаковку, або піддаватися заморожуванню. Смакові якості страви при цьому не втрачаються.
ПЕРЕВАГИ ПЕРЕД ІНШИМИ СПОСОБАМИ копчення
Риба і м'ясо піддаються термообробці немає від впливу прямого тепла деревного вогню або інфрачервоного випромінювання, а опосередковано, за допомогою повітря, нагрітого у внутрішньому просторі камери високого тиску.
Завдяки герметичному закривання двері ні дим, ні волога не виходять назовні. Власний сік зберігається повністю.
Герметичне закривання не дає можливості кисню надходити в камеру і, тим самим, робить неможливим перенесення рибного присмаку на м'ясо чи інші продукти.
Здоровий і позбавлений шкідливих речовин дим, т. К. В позбавленому кисню внутрішньому просторі не може виникнути відкритий вогонь при тлінні коптильних тирси. Завдяки цьому не вивільняються ніякі небезпечні продукти згоряння або кіптява, а тільки чистий відфільтрований коптильний дим.
Відфільтрований дим в значній мірі осідає на внутрішніх стінках приладу після спрацьовування таймера. Цей шар не треба очищати хімічними засобами; якщо потрібно, його можна просто змести щіткою. Тут діє девіз: "Чим чорніша піч, - тим краще смак диму". (Гігієнічно це безсумнівно, тому що мова тут йде тільки про чистому відфільтрованому коптильні димі. Сік і залишки продукту знаходяться в піддоні).
Через особливості нагріву міні-коптильні підходять для приготування продуктів при знижених температурах. Холодне копчення проводиться при температурі нижче 20.C. Так, наприклад, готується протягом 90 хвилин лосось холодного копчення.
ТЕХНОЛОГІЇ
Внутрішній простір і зовнішній кожух, так само як піддон і плоскі решітки виконані з нержавіючої спеціальної сталі. Не буде ніяких проіржавілих наскрізь місць або відколів фарби або емалі.
Конструкція з подвійними стінками повністю ізольована, тому час розігріву невелика і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки прилад працює без споживання струму.
Корпус герметично проварений, тому ніяка рідина не може потрапити в простір між стінками. Всі електричні частини захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці виконані в належному кухонному дизайні і прості в обслуговуванні.
Нагрівання з термостатичним регулюванням, таймер з автоматичним вимиканням.
Рівномірна температура і оптимальний розподіл диму завдяки тиску створюють оптимальну термообробку і золотисто-коричневий колір копченого продукту.
КОМПЛЕКТАЦІЯ коптильні HELIA SMOCKER 24
1) Плоска решітка 2 шт. 30х40 см. (Для риб плоскої форми, філе, м'яса).
2) Рибне решітка (рибу потрібно класти черевцем вгору).
3) Піддон.
4) Двері зі спеціальним ущільненням.
5) Контрольні лампочки.
6) Регулятор температури (0-250 ° C) для верхнього і нижнього спека: функція термообробки.
7) Таймер (0-15 хв.): Функція копчення.
8) Сигнальний годинник (0-60 хв.): Час термообробки.
9) Суміш прянощів для риби (500 г) 10) Коптильні тирса, упаковка (1 кг).
11) Жарильна деко (висота 7 см).
12) Коптильні сковорідки (з коптильними тирсою).
13) Гранулат ялівцю.
14) Книга рецептів.
РЕЦЕПТ копченої форелі
Температура: 170 С. Час приготування: 15-20 хв.
Спосіб приготування: Потрошеную рибу вийняти з розсолу, промити недовго холодною водою і протерти насухо. Кілька хвилин підсушити на повітрі і у внутрішню частину додати спеції для риби від Helia.
РЕЦЕПТ копченого оселедця
Температура: 80 С. Час приготування: 2 години.
Спосіб приготування: Оселедець покласти в міцний розсіл (1 літр води, 3 столові ложки солі, маринувати приблизно 3 години). На 1-2 дня повісити рибу для сушки, коптити 60 хвилин, потім деко для копчення ще раз наповнити тирсою і ще раз прокоптить 60 хвилин, при цьому включити таймер на 15 хвилин.
Виробник коптильної печі компанія Helia Smoker надає гарантію 12 місяців на модель 24
Доставка Коптильня електрична Helia Smocker 24 по Україні
Ви можете купити Коптильня електрична Helia Smocker 24 в Київі або з доставкою в Київ, якщо товар знаходиться на складі в іншому місті. Забрати товар можна з нашого офісу або замовити кур'єрську доставку по Києву
Доставка Коптильня електрична Helia Smocker 24 у Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Херсон, Біла Церква, Вінниця, Кам'янське, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Луцьк, Миколаїв, Нікополь, Павлоград, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Черкаси, Хмельницький, Чернігів, Чернівці та інші населені пункти здійснюється транспортними компаніями.
Додаткові матеріали-
Коптильня камера Helia smoker буклет
-
В инструкции Коптильня Helia Smoker 24 освещены такие вопросы: как пользоваться, как подключить, рекомендуемая температура и время копчения продуктов
-
- Характеристики
-
Технічні характеристики Коптильня електрична Helia Smocker 24
Артикул Helia Smoker 24 Країна виробник Німеччина Гарантія 12 місяців Виробник Helia Smoker Режим копчення гарячого та холодного копчення Температурний режим, C +30...+250 Наявність гідрозатвору без гідрозатвору Можливість вертикального приготування недоступно Кількість рівнів 2 Особливості недоступно Комплектація недоступно Внутрішній розмір (д/ш/в), мм 350х420х290 Напруга, В 220 Потужність, кВт 1 Розміри (д/ш/в), мм. 450х450х350 Вага, кг 25 - Відгуки
-
Напишіть власний відгук до товару
- Доставка
-
Для нас важливо знати, що ви залишилися задоволені нашим інтернет-магазином, тому ми намагаємося, щоб покупці отримали свій товар швидко.
- Ми надішлемо товар у будь-який регіон України.
- Відправлення здійснюється протягом 1-3 робочих днів після оплати.
- Наявність товару необхідно уточнювати.
- Вартість адресної доставки «від дверей до дверей» дорожче, ніж на склад перевізника.
- За замовчуванням товар відправляється парканом Нової Пошти. Щоб відправити товар з відділення покупцю, необхідно попередити про це менеджера.
- Ви зможете отримати товар протягом 1-3 днів після відправлення.
- Товари відправляються за тарифами перевізників за рахунок покупця.
- Оплата може бути готівковою або безготівковою (ми платники ПДВ).
Доставка по Києву:
Доставка по Києву може бути виконана з 9 до 17-00 у робочі дні
Доставка здійснюється власною службою доставки наступного дня після оплати замовлення.
Товар доставляється до під'їзду. Розвантаження здійснюється силами замовника.
Експедитор повинен показати цілісність товару та упаковки. Монтаж та налаштування обладнання до поняття "доставка" не входить.
Доставка здійснюється машиною Wolksvagen transporter, платна та складає: вантаж до 25 кг. - 400 – 700 грн.; вантаж понад 25 кг. - 600 – 900 грн. одна поїздка.
Розмір вантажу не повинен перевищувати: довжина: 1600 мм., ширина: 900 мм., висота: 1000 мм.
Доставка по Україні:
Ми працюємо з усіма транспортними компаніями України.
Вантаж страхується, тому перевізники несуть матеріальну відповідальність.
Товар відвантажується після повної або часткової передоплати.
Для здійснення доставки післяплатою достатньо зробити передоплату 30% від вартості товару (маленька передоплата береться для того, щоб у разі, якщо клієнт не є за товаром, ми могли перекрити витрати на доставку та зберігання товару на складі транспортної компанії).
Замовлення, що Вам надсилається, страхується на 100%, вартості і включається в ціну доставки. У разі пошкодження або втрати вантажу повну матеріальну відповідальність несе транспортна компанія.
При отриманні товар слід перевірити щодо його цілісності та комплектності. Претензії про пошкодження товару треба пред'являти ВАНТАЖОПЕРЕВЕЗНИКУ, про що скласти акт - претензію.
Після перевірки оплачується доставка та вартість товару, після чого можна забирати товар у перевізника. Після того, як товар сплачено та вивезено зі складу перевізника, притензії на пошкодження товару, упаковки або комплектність не приймаються.
Оплата за перевезення здійснюється транспортному перевізнику після отримання Вами товару (можливий готівковий або безготівковий розрахунок). Вартість доставки можна розрахувати на сайті перевізника.
Товари, помічені на сайті ярликом "Безкоштовна доставка", доставляються до відділення Нової Пошти.
- Питання та відповіді
Питання про Коптильня електрична Helia Smocker 24
Якщо у вас є питання щодо цього товару, ви можете задати їх тут.
Клієнти, які вже придбали цей товар, або наші менеджери відповідатимуть вам.