Диски для овочерізок 205
Диск для натирання 7 мм. Діаметр: 205 мм. Диск до овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск для нарізки соломкою 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск для нарізки соломкою 6 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск для нарізки соломкою 8 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск для нарізки соломкою 10 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-слайсер для нарізки скибочками 1 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск-слайсер для нарізки скибочками 2 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск-слайсер для нарізки скибочками 5 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск для нарізки соломкою 8 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск для нарізки соломкою 10 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск для нарізки соломкою 8 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск для нарізки соломкою 10 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Диск-терка для пармезану. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-слайсер для різання скибочками (слайсами). Товщина нарізки: 2 мм.
Диск-слайсер для різання скибочками (слайсами). Товщина нарізки: 3 мм.
Диск-слайсер для різання скибочками (слайсами). Товщина нарізки: 6 мм.
Диск-слайсер для різання скибочками (слайсами). Товщина нарізки: 8 мм.
Диск для нарізування кубиками. Товщина нарізки: 10 мм.