На сьогоднішньому ринку дуже легко загубитися серед різноманіття форм, листів та листів для випікання. Великий вибір обумовлений різницею кольорів, величин, конфігурацій, і навіть матеріалів, у тому числі форми виготовлені. І саме якісні характеристики матеріалів є основним критерієм для вибору потрібного посуду для випікання.
Алюмінієві форми для випічки - властивості та переваги
Зазвичай кондитери віддають перевагу алюмінієвим листам, листам і формам, оскільки він практичні у використанні, виключають ризик корозії і не відшаровуються, що запобігає потраплянню шматочків металу в готові вироби.
Виробники пропонують широкий асортимент алюмінієвих форм для випікання різних форм і товщини, з перфорованою поверхнею та антипригарним покриттям. Алюміній має відмінні теплообмінні властивості, а антипригарне покриття допомагає запобігти прилипанню виробів до поверхні листа або форми.
Переваги алюмінієвих форм і деко з перфорацією особливо видно при випіканні багетів. Такі форми дають можливість правильно активізувати дріжджі, завдяки чому створюється пориста структура м'якішу, і в результаті вироби добре пропікаються.
Многолітній досвід апробації алюмінієвого посуду для випікання дозволяє зробити висновок, що форми з нього довго служать та зручні у використанні.
Тефлонові форми для випікання
Своїх шанувальників давно знайшли форми для випікання з тефлоновим покриттям (політетрафторетилен, або фторопласт – PTFE). Такий посуд для випікання насамперед відрізняється своїми антипригарними властивостями та різноманітністю форм.
Головною перевагою PTFE покриття по праву є термостійкість: такі форми спокійно витримують температури від -150°С до +300°С (а короткочасно і до 350°С). Крім того, цей посуд безпечно контактує з харчовими продуктами та має високу хімічну та біохімічну стійкість.
До недоліків відносять недовгий термін служби, адже покриття з часом може стертися або подряпатися. Але існує можливість поновлення тефлонового покриття на металевій поверхні.
На сьогоднішньому ринку дуже легко загубитися серед різноманіття форм, листів та листів для випікання. Великий вибір обумовлений різницею кольорів, величин, конфігурацій, і навіть матеріалів, у тому числі форми виготовлені. І саме якісні характеристики матеріалів є основним критерієм для вибору потрібного посуду для випікання.
Алюмінієві форми для випічки - властивості та переваги
Зазвичай кондитери віддають перевагу алюмінієвим листам, листам і формам, оскільки він практичні у використанні, виключають ризик корозії і не відшаровуються, що запобігає потраплянню шматочків металу в готові вироби.
Виробники пропонують широкий асортимент алюмінієвих форм для випікання різних форм і товщини, з перфорованою поверхнею та антипригарним покриттям. Алюміній має відмінні теплообмінні властивості, а антипригарне покриття допомагає запобігти прилипанню виробів до поверхні листа або форми.
Переваги алюмінієвих форм і деко з перфорацією особливо видно при випіканні багетів. Такі форми дають можливість правильно активізувати дріжджі, завдяки чому створюється пориста структура м'якішу, і в результаті вироби добре пропікаються.
Многолітній досвід апробації алюмінієвого посуду для випікання дозволяє зробити висновок, що форми з нього довго служать та зручні у використанні.
Тефлонові форми для випікання
Своїх шанувальників давно знайшли форми для випікання з тефлоновим покриттям (політетрафторетилен, або фторопласт – PTFE). Такий посуд для випікання насамперед відрізняється своїми антипригарними властивостями та різноманітністю форм.
Головною перевагою PTFE покриття по праву є термостійкість: такі форми спокійно витримують температури від -150°С до +300°С (а короткочасно і до 350°С). Крім того, цей посуд безпечно контактує з харчовими продуктами та має високу хімічну та біохімічну стійкість.
До недоліків відносять недовгий термін служби, адже покриття з часом може стертися або подряпатися. Але існує можливість поновлення тефлонового покриття на металевій поверхні.