Як вибрати гриль для шаурми
Як зробити картоплю фрі як у Макдональдсі (рецепт)
Професійна фритюрниця як вибрати
Професійна фритюрниця - тепловий пристрій, призначений для приготування в розігрітій тваринній або рослинному жирі (friture) різних страв із картоплі, тіста, риби чи м'яса. Для того щоб страви вийшли смачними, соковитими, з рум'яною скоринкою, а сам прилад прослужив довго, необхідно враховувати багато факторів. У цьому огляді ми розповімо, на що слід звернути увагу при виборі фритюрниці для ресторану, кафе чи закладів фаст-фуду.
Читати даліПрофесійна м'ясорубка - як вибрати
Професійна м'ясорубка - спеціальне обладнання, призначене для подрібнення різних продуктів та приготування фаршу на підприємствах громадського харчування. У цьому огляді ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору м'ясорубки для ресторану.
Читати даліХарчові рифлені вакуумні пакети як користуватися
Рифлені вакуумні пакети для їжі - як користуватися, цей огляд для тих, хто працює з вакуумними пакетами вперше. Ми постараємося відповісти на питання, що часто ставляться, використовуючи свій багаторічний досвід продажу пакетів і вакууматорів.
Читати даліМеблі з нержавіючої сталі на замовлення
Коли необхідно купити меблі з нержавіючої сталі для ресторану, кафе чи їдальні ми хочемо це зробити за найкращою ціною з гарною якістю та сервісом.
Наші фахівці підберуть обладнання та допоможуть зробити його розміщення. Для підготовки проекту можливий виїзд досвідчених конструкторів на об'єкт.
Читати даліЯк вибрати професійні миючі засоби правильно
Будь-який готельний та ресторанний бізнес починається з двох речей - посмішки та чистоти. Правильно організований процес прибирання – це непросто чистота та затишок у закладі. Для управлінців та власників йдеться насамперед про економію ресурсів - витрат на закупівлю та використання спеціальних засобів, а також часу, який необхідний персоналу для здійснення швидкого якісного прибирання. При виборі миючих засобів ви зустрінетеся з безліччю міфів і думок, про які йтиметься в даному огляді.
Читати даліПивний бізнес – що слід знати
Пиво - один із найпопулярніших напоїв у світі. Перепробувати всі сорти, мабуть, не під силу навіть самому просунутому “rdquo; любителю, та й пивний заклад із таким асортиментом навряд чи знайдеться. Але запропонувати своїм відвідувачам грамотно підібрану лінійку цих напоїв і розробити концепцію власного пивного бізнесу під силу навіть ресторатору-початківцю. Правильно все розрахувавши, ви обов'язково досягнете успіхів на цій ниві.
Читати даліХарчовий контейнер із алюмінієвої фольги (касалетка, ламістер)
В умовах ХоРеКа, коли потрібно швидко і якісно приготувати безліч різноманітних страв, допоможе рестораторам приходить харчова алюмінієва фольга. Контейнери з неї (інакше - ламістери) можна використовувати не тільки як упаковку для різноманітних продуктів харчування, але і для зберігання, заморожування, приготування, розігріву та транспортування страв. У нашому огляді ми зупинимося на тому, які бувають ламістери, а також на особливостях їх вибору та використання.
Читати даліЯк вибрати холодильне обладнання для ресторану
Агрегати для холодного зберігання продуктів та готових страв можна назвати фундаментом репутації закладу громадського харчування . Адже думка про кухню «тримається», в першу чергу, на якості інгредієнтів, а потім вже на привабливій подачі кожного рядка меню. Розглянемо головні орієнтири у виборі холодильного обладнання.
Читати даліТака різна кава з молоком
Не кавовому гурману складно уявити, що при замовленні «кави з молоком» у відповідь вам поставлять як мінімум 2-3 уточнюючі питання. Справа в тому, що в кавовій палітрі існує ціла гама кавово-молочних напоїв. Назва і смак залежать від того, підігріли молоко або подали холодним, подвійну або одинарну порцію зерен при цьому використовували, і взагалі, надзвичайно важливо, що опиниться в чашці першим. молоко чи кава…Спробуємо розібратися.
Читати даліФаст-фуд по-мексиканськи - найкращі рецепти
Мексиканський фаст-фуд міцно увійшов до раціону городян і туристів по всьому світу. Поєднання простоти та екзотики швидкої їжі «з перчинкою» дозволяє їй впевнено обживатися і наших просторах, викликаючи завидний апетит у різновікової публіки. Тож власники мереж мають привід серйозно придивитися до цієї кулінарної концепції.
Читати даліЯкі форми для випікання хліба краще
На сьогоднішньому ринку дуже легко загубитися серед різноманіття форм, листів та листів для випікання. Великий вибір обумовлений різницею кольорів, величин, конфігурацій, і навіть матеріалів, у тому числі форми виготовлені. І саме якісні характеристики матеріалів є основним критерієм для вибору потрібного посуду для випікання.
Читати даліМеблі з нержавіючої сталі для ресторану
Окрім кухонних приладів, на кшталт теплового та холодильного обладнання, профі кухареві не обійтися без меблів з нержавіючої сталі. Зокрема, такого, як обробні столи, мийки та стелажі. Всі ці «дрібниці» як створюють необхідні умови для якісної роботи, а й забезпечують виконання санітарно-гігієнічних вимог, без яких немислима сфера громадського харчування. Дізнаємось, як вибрати найкраще нейтральне обладнання для громадського харчування.
Читати даліЯк правильно розморозити рибу
Риба та морепродукти – дуже делікатна тема, яка не терпить зневаги до деталей. Огріхи при транспортуванні, зберіганні та розморожуванні призводять до погіршення якості дарів моря і, як результат – втраті смаку, щільності та поживності. Особливо уразливі ці продукти при розморожуванні. Неправильна дефростація може завдати відчутного удару по лояльності гостя та репутації закладу. Розглянемо, як не зазнати фіаско на «рибному полі».
Читати даліКава по турецьки - рецепт
Якщо справжній чайній церемонії краще повчитися у японців, то любителям кави грішно не довірити свої смакові рецептори арабам та туркам. Незважаючи на засилля сучасних кофемашин та апаратів, справжні гурмани, як і сотні століть тому, заварюють справжнє вино Ісламу. незмінно – у мідній турці. Повільно і філософськи занурюючись у гаму чуттєвого пахощів.
Читати даліПрофесійна кофемашина як працює
На думку італійців, - законодавців кавової моди - смак справжнього еспресо «роблять» ; хороша мелена кава, досвід бариста та професійна кавоварка. Сьогодні приготування високоякісних напоїв лише одним натисканням стає необхідністю у сфері гостинності та громадського харчування. Багато хто вже не уявляє без кофемашин домашній комфорт і затишок. Пропонуємо розібратися в різноманітності та функціях існуючого на ринку обладнання.
Читати даліПрофесійний наплитний посуд
Сучасний металевий посуд для професійного використання, характеризується високою практичністю, зносостійкістю та ергономічністю. Своїми прекрасними експлуатаційними показниками такий посуд зобов'язаний різним інноваційним розробкам, що використовуються під час її виробництва. Давайте ж розглянемо докладніше, який буває наплитний металевий посуд, які особливості його експлуатації та як правильно підібрати комплект посуду для Вашої ресторанної кухні.
Читати даліПрофесійна кавоварка як вибрати
Коли кава потрібна з ранку, в обід і ввечері. У великій кількості смачно і швидко. Особисто вам, рідним, колегам чи клієнтам закладу, - настав час задуматися про придбання надійної кави-апарату. Знайти гідну кавоварку допоможуть рекомендації щодо вибору в цьому огляді.
Читати даліПральна машина для готелю
Якщо театр починається з вішалки, то ресторан та готель – з чистої білизни, серветок та шелесту свіжої, відпрасованої уніформи. Безумовно, не всім закладам по кишені власна пральня, а у співпраці з комерційною неминучі форс-мажори. У такому разі не заплямувати репутацію закладу допоможе професійне прання.
Читати далі