Професійний контактний гриль
Як вибрати гриль для шаурми
Сосиска в тісті бізнес ідея
Корн-дог, або сосиска на паличці, незважаючи на свою майже сторічну історію, сьогодні завойовує дедалі більшу популярність на ринку фаст-фуду. Одягнена в кукурудзяне або пшеничне тісто сосиска, прямо на очах стає апетитно пахнучою і хрумкою. Корн-дог готується тут і зараз, тому завжди свіжий та гарячий. Перехожим важко встояти від спокуси, а незвичайний вид сосиски на паличці ще більше підганяє цікавих покупців.
Читати даліЯк вибрати апарат для попкорну
Бизнес по производству попкорна – является выгодным вложением средств, приносящим высокую прибыль (около 55%). К плюсам такого бизнеса относят: минимальные финансовые затраты и быстрая окупаемость оборудования. Для открытия одной точки по продаже воздушной кукурузы достаточно суммы в 1000 $. К основным трудностям можно отнести поиск выгодного месторасположения с большой проходимостью людей. Для установки оборудования по производству попкорна требуется площадь не меньше 3 м. кв.
Читати даліКонопіца - бізнес, обладнання
Ситність продукту та його невисока вартість забезпечують популярність у цільової аудиторії. Смакова палітра нескінченна і залежить лише від власника бізнесу. Тут використовуються класичні інгредієнти для піци (сир, томати, м'ясо, шинка, гриби, цибуля) та солодкі начинки (шоколадний крем, фрукти, заварний крем, горіхи), що не потребують випічки в печі. Форма піци може бути різною: конус, стаканчик, парасолька, він же сомбреро.
Читати далі12 важливих правил смаження у фритюрі
Чому картопля, приготовлена у фритюрі часто не виходять хрумка зовні і соковита всередині? >
Як правильно розігріти фритюрницю.
Як заощадити на фритюрному маслі.
Дотримання простих правил дозволить досягти найкращих результатів.
Читати далі